ХалкиХалки Bushido EXTREME :: размер: 10мм, бр. в пакет: 5
Халки Bushido EXTREME :: размер: 12мм, бр. в пакет: 5
Халки Bushido EXTREME :: размер: 14мм, бр. в пакет: 5
Халки Bushido EXTREME :: размер: 5мм, бр. в пакет: 10
Халки Bushido EXTREME :: размер: 6мм, бр. в пакет: 10
Халки Bushido EXTREME :: размер: 7мм, бр. в пакет: 10
Халки Bushido EXTREME :: размер: 8мм, бр. в пакет: 10
Халки Bushido EXTREME :: размер: 9мм, бр. в пакет: 5
Халки Lucky John SPLIT RINGS :: тест: 4 кг   бр./пакет: 10   номер: 1

Халки Lucky John SPLIT RINGS :: тест: 4 кг бр./пакет: 10 номер: 1

Висококачествени халки на Lucky John изработени от стомана, с голяма издръжливост и здравина. Предла..

1.90 лв.

Халки Lucky John SPLIT RINGS :: тест: 7 кг   бр./пакет: 10   номер: 4

Халки Lucky John SPLIT RINGS :: тест: 7 кг бр./пакет: 10 номер: 4

Висококачествени халки на Lucky John изработени от стомана, с голяма издръжливост и здравина. Предла..

2.50 лв.

Халки Lucky John SPLIT RINGS :: тест: 8 кг   бр./пакет: 10   номер: 5

Халки Lucky John SPLIT RINGS :: тест: 8 кг бр./пакет: 10 номер: 5

Висококачествени халки на Lucky John изработени от стомана, с голяма издръжливост и здравина. Предла..

2.50 лв.

Халки Rapture POWER SPLIT RINGS :: Диаметър: 3.5mm; Тест: 8kg; Бр: 20

Халки Rapture POWER SPLIT RINGS :: Диаметър: 3.5mm; Тест: 8kg; Бр: 20

Rapture POWER SPLIT RINGS са отлично полирани халки, които поради висококачествената стомана, използ..

4.90 лв.

Халки Rapture POWER SPLIT RINGS :: Диаметър: 4.0mm; Тест: 12kg; Бр: 20

Халки Rapture POWER SPLIT RINGS :: Диаметър: 4.0mm; Тест: 12kg; Бр: 20

Rapture POWER SPLIT RINGS са отлично полирани халки, които поради висококачествената стомана, използ..

4.90 лв.

Халки Rapture POWER SPLIT RINGS :: Диаметър: 6.0mm; Тест: 26kg; Бр: 10

Халки Rapture POWER SPLIT RINGS :: Диаметър: 6.0mm; Тест: 26kg; Бр: 10

Rapture POWER SPLIT RINGS са отлично полирани халки, които поради висококачествената стомана, използ..

4.90 лв.

Халки Rapture POWER SPLIT RINGS :: Диаметър: 7.0mm; Тест: 38kg; Бр: 10

Халки Rapture POWER SPLIT RINGS :: Диаметър: 7.0mm; Тест: 38kg; Бр: 10

Rapture POWER SPLIT RINGS са отлично полирани халки, които поради висококачествената стомана, използ..

5.90 лв.

Показани 1 от 15 | 16 (2 Страници)